Hjem » Om oss » Ansatte

Ansatte

Partnere:

placeholder_ansatte
Tomas Smevik
Statsautorisert revisor / daglig leder
Telefon: 469 66 676
Mail: tomas@gr.no
Tomas er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bodø, og statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole i Bergen. I tillegg er han autorisert regnskapsfører. Tomas startet som revisor i 2002 og kom til oss i 2007. Han har bred erfaring fra revisjon av små og mellomstore bedrifter, med hovedtyngde innen varehandel og entreprenørvirksomhet. I tillegg til revisjon av ordinære aksjeselskaper, har han lang erfaring med revisjon av stiftelser, samt lag og foreninger. Tomas bistår også en rekke kunder med private selvangivelser.
placeholder_ansatte
Tom Stamoen
Statsautorisert revisor
Telefon: 975 90 000
Mail: tom@gr.no
Tom er statsautorisert revisor og autorisert regnskapsfører. Han har jobbet med regnskap og revisjon siden 2004, – og kom til oss i 2009. Tom er født og oppvokst innen entreprenør- og transportbransjen og har bred erfaring innen dette fagområdet. Han har også erfaring som skatte revisor fra skatteetaten og som økonomisjef fra privat næringsliv.

Medarbeidere revisjon:

Åshild Brandstad Larshaugen
Statsautorisert revisor
Telefon: 971 38 181
Mail: ashild@gr.no
Åshild er statsautorisert revisor og autorisert regnskapsfører. Hun har jobbet med regnskap og revisjon siden 2014. Hun jobber hovedsakelig med revisjon og bistand for de fleste typer foretak. Hun bistår også kunder som selv fører regnskapet med kvalitetssikring og rapportering.
placeholder_ansatte
Erik Løkken
Statsautorisert revisor
Telefon: 900 82 975
Mail: erik@gr.no
Erik har jobbet hos oss siden 2012 og har lang og bred erfaring fra hotell og restaurant bransjen. Hos oss jobber Erik med revisjon og bistand overfor selskaper innen en rekke bransjer.
placeholder_ansatte
Oddvin Offigstad
Revisormedarbeider
Telefon: 473 99 411
Mail: oddvin@gr.no
Oddvin har bachelor i økonomi og administrasjon, og har jobbet innen revisjon siden 2008. Har erfaring og praksis fra revisjon av de fleste typer foretak. Oddvin jobber i hovedsak med revisjon og bistand for de fleste typer foretak.
placeholder_ansatte
Ole Widme
Siviløkonom
Telefon: 901 40 903
Mail: ole@gr.no
Ole er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen og den som grunnla selskapet vårt i 1977. Han har lang erfaring fra revisjon og rådgivning, samt kvalitetskontrollør i DnR. Ole jobber i dag stort sett som spesialkonsulent overfor våre kunder innen mange fagfelt og har i tillegg spesialisert seg innen utbygging av småkraftverk mv.